Menu Sluiten

Maatwerk It Services

Alfa solutions is al meer dan 25
jaar een betrouwbare IT-partner
voor heel wat ondernemingen.
Onze toekomstgerichte visie en
ons langetermijndenken maakt
van ons een soliede metgezel
voor uw IT-infrastructuur,
databescherming, enz.

Alfa solutions – Uw IT partner

“Wij werken op maat. De werkwijze van een échte IT partner.”

Alfa solutions is al meer dan 25 jaar een betrouwbare IT partner voor heel wat ondernemingen. Onze ervaring en vakkennis maakt van ons een soliede metgezel voor uw IT-infrastructuur, IT services, IT security & cloud services. Bel onze IT servicedesk en u krijgt meteen een support consultant aan de lijn voor technische ondersteuning.

Ons team van 23 experts staat klaar om de perfecte oplossing op maat van uw bedrijf te vinden.

We zijn trouwens Official Partner van heel wat fantastische merken.
Microsoft Gold Partner – HP Gold Partner – Veeam Silver Pro Partner, Watchguard Silver Partner, …

Dat wil zeggen dat we constant werken aan onze vakkennis & aanbod. Deze certificaten zijn het bewijs van onze kwaliteit. Uw IT omgeving is dus in veilige handen.

IT infrastructuur

We zorgen voor een professionele IT audit van uw huidige omgeving en tekenen daarna uw nieuwe IT-infrastructuur uit waarbij we rekening houden met de specifieke noden van uw bedrijf. Hardware/werkstation, server installatie, virtualisatie, dataopslag, IT netwerk, back-up voor bedrijven, wireless, IT security,… We zorgen voor het volledige plaatje. 

IT Services

We willen u niet zomaar producten verkopen. Als IT partner willen we ervoor zorgen dat u constant performant kan werken in uw technologische werkomgeving.

  • IT monitoring – is uw back-up succesvol uitgevoerd?
  • IT outsourcing – steeds IT expertise in uw bedrijf
  • Managed Services – met credits kan onze vakman flexibel en snel handelen.
  • IT servicedesk – technische hulp nodig? Onze vakman helpt u telefonisch verder.
  • Netwerkaudit – Wat hebt u in handen? Zijn uw systemen up-to-date? We brengen het in kaart.

IT Security

Een sterk technologisch veiligheidsnet bestaat uit meerdere lagen. Want we weten dat dit onontbeerlijk is in deze digitale maatschappij.

We zorgen er dan ook voor dat uw data & mailverkeer de privacy krijgen die ze verdienen, op verschillende lagen, doorheen al uw systemen.

Cloud Services

De Cloud is het nieuwe digitale sleutelwoord, want we werken globaler & mobieler dan ooit. Onze Cloud Services zorgen voor een efficiënte workflow & kostberekening. Laat u adviseren.

Software

Ons eigen softwarehuis Alfa Software Solutions beheert, verdeelt en ontwikkelt verschillende softwarepakketten waar wij ten volle in geloven. Elk pakket heeft z”n eigen functionaliteit en doelgroep. Van CRM tot facturatie tot advocatensoftware.

Meer info

Wenst u meer info over maatwerk it services kijk dan vlug op http://www.alfasolutions.be


Maatwerk it services

oplossingen over ons jobs contact support naar overzicht redbird cloud strategisch advies redbird cloud managed services netwerken wifi security voip op kantoor thuis of onderweg. Werk aan je projecten waar en wanneer je wil dankzij onze cloudoplossingen. Scrollen de tijd dat iedereen zijn eigen bestanden en projecten enkel op de eigen harde schijf bewaarde is al lang voorbij. Vandaag is cloud computing de norm. nog niet vertrouwd met de cloud geen nood wij maken een analyse van jouw bedrijf en behoeften en bieden jou een oplossing op maat maatwerk it services firma het voordeel je betaalt minder je kan aan je bestanden en gegevens waar en wanneer je wil n je werkt in een veilige omgeving. niet zeker hoe jouw zaak er over vijf jaar uitziet ook daar hebben we aan gedacht. Denk it ontwikkelt samen met jou een langetermijnvisie rond cloud computing. We staan je ook met raad en daad bij tijdens de migratie van jullie gegevens va.

ruisbroekstraat bierbeek infobestitservice.be nl fr home cloudintegratie securitygdpr .net web development bi consulting groei met leads in de pers privacy policy contact een kostenefficinte cloudintegratie d oplossing voor een optimale groei contacteer ons cloudintegratie op een betaalbare manier efficinter en flexibeler werken het kan met de cloudintegraties van best it service in bierbeek focus u opnieuw op de kernactiviteiten van uw onderneming terwijl onze experts het beheer en de ondersteuning van uw toepassingen op uw server verzorgen. Geen investeringen vereist niks zo fijn als weten waar u aan toe bent. Met de cloudintegraties van best it service is dat het geval maatwerk it services binnen ieders budget U betaalt namelijk een vaste maandelijkse prijs. U leest dat goed er is geen initile investering in servers en softwarelicenties. U hoeft ook niet te vrezen voor voortdurende koste.

Interesse in Maatwerk it services

home about over services diensten clients who wie support more human it services providing bulletproof it solutions services wij bieden u een wijde portfolio van diverse diensten . dit gaande van basic email en webhosting soms vergezeld van een eenvoudige website t.e.m. Volledig geautomatiseerde backup van uw data van uw werkstations en of servers in de cloud. Allround hosting email amp webspace managed hosting hosting door onze diensten beheerd n geconfigureerd. Wij registreren elke gewenste domeinnaam configureren die met de gewenste emailadressen aliassen dns etc. Op elk domein krijgt u in basis mailboxen en forwarding adressen De verkoopsom van maatwerk it services Webforwarding is een standaard optie of u parkeert uw website bij ons php mysql in simple hosting mode of advanced cloud vps.