Menu Sluiten

Computerwinkel

Alfa solutions is al meer dan 25 jaar een betrouwbare IT-partner voor heel wat ondernemingen. Onze toekomstgerichte visie en ons langetermijndenken maakt van ons een soliede metgezel voor uw IT-infrastructuur, databescherming, enz.

Telecom / telefooncentrale

Bellen via het netwerk is de toekomst. Al uw apparaten werken samen om altijd en overal bereikbaar te zijn. En dat met de modernste communicatietools. Daarbovenop is een VoIP telefooncentrale goedkoper en veelzijdiger dan klassieke telefonie!

Een combinatie van VoIP (Voice over IP) met professionele headsets en/of deskphones is een winning match!

  • Beheer efficiënt uw gesprekken
  • Fantastische audiokwaliteit
  • Overal bereikbaar via mobiele apps
  • Onderhoud en ondersteuning van uw telefooncentrale

00208510020851

Meer info

tags: It Consulting – It Solutions – It Monitoring – It Managed Services – It Helpdesk – 

Wenst u meer info over computerwinkel kijk dan vlug op https://www.alfasolutions.be/nl | Alfa Solutions heeft twee IT winkels in Waregem en Tielte. Deze verzorgen het nieuwste IT aanbod voor particulieren en zijn ook voor business klanten een contactpunt waar ze persoonlijk verder geholpen kunnen worden.

It Consulting | Telecom | Software | It Services | Internet Services | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Computerwinkel

dtc amp printing home drukwerk pc shop tweedehands pc s print supplies contact shop in onze computerwinkel kan u alles terugvinden computerwinkel gespecialiseerde bedrijven Computers notebooks printers kabels netwerk en alle randapparatuur. Naast de verkoop voeren wij ook herstellingen uit. U kan bij ons terecht voor al uw herstellingen installaties. Komt uw apparaat van een andere winkel geen probleem wij helpen u verder een greep uit onze merken copyright copy dtc printing all rights reserved .

home onze producten merken verkoopskanalen nl fr en cedis levert uitsluitend btob via de vakhandel zoals telecomshops electrozaken computerwinkels fotoshops winkelketens auto speciaalzaken garages webshops catalogusverkoop groothandels enz… Contact over ons jobs faq service .

Het domein van Computerwinkel

contact info download teamviewer facebook network technology bvba is opgericht in met als doel het leveren van aangepaste diensten voor kleine en middelgrote bedrijven. Daar waar dit type bedrijven dikwijls te klein is om belangrijk te zijn voor grote itleveranciers maar te groot om voldoende bediend te worden door de lokale computerwinkel komt network technology in het spel. Wij kunnen u bijstaan en raad geven bij het maken van itgerelateerde beslissingen. Alsook het installeren upgraden en repareren van nieuwe en bestaande itinfrastructuren. Network technology ook uw hard en software leverancier De verscheidenheid van computerwinkel Van laptops tot workstations van game pc s tot servers wij denken met u mee wij staan in nauw contact met onze leveranciers en onderzoeken continu de markt om zo de beste prijzen voor de beste producten te kunnen aanbieden. Voor vragen kan u onderstaand contact formulier gebruiken wij beantwoorden je vraag zo spoedig mogelijk. Naam email adres bericht contact verstuur .